Monday, January 5, 2009

TAG DAN AWARD DARI AFZAN LAGIIIIIII

1.... TAG 1

#1 describe 10 things about the person who tagged you.

1. Dia hanya Afzan
2. Status : on da way [hoho]
3. Ngah mati kutu di awal tahun
4. Cukup menci ngan tempat dia berpijak sekarang [pat2 ar dia tinggalkan Sempadan Siam tu ]
5. Ngah usaha untuk men’diet’kan diri [mami dia suruh, huhu]
6. Mencari2 tips untuk ‘slim’kan pipi [ada sape2 yg ade tips, do contact dia, oke]
7. Dia rindu nak berpoye2 again with Kina & Jieba
8. Ada affair ngan Paan Bunkface & Alieff Algebra, hohoho [haih, she wondering which 1 she have to choose]
9. Sayang nak makan PATCHI
10. Ngah menghitung hari nak balik umah time cuti [cheh, class pun lum mula lagi]


#02 - Now u have to describe 10 things about yourself.

Nadjlin Binti Md Wahi
23 Tahun
Dah bertunang bulan november lepas
Suke bangat nasyeed
Suke Celine Dion
Suke Stacy
Orang Negeri Sembilan
Suke Membaca
Pemalu tapi peramah
Suke warna hijau, coklat, pink dan putih

#03 - At the end, you need to choose 5 people to be tagged and list their names.

1. Kak Nurul (hadiah beday akk.Huahuahua)
2. My sis Zahidah yang sangat tabah
3. My New Friend, Sri
4. Zafira (tak pernah tag dak come ni. Hehe)
5. Sape2yang rasa nak jawab tag ni untuk tag orang lain lak

_____________________________________________
2. TAG 2

Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda. (kat sini di bawah lah)
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag

1.

2. Afzan

3. Same la cam kat tag 1 soalan no 2

4. Same la jugak kat tag 1 soalan no 3 iaitu:

1. Kak Nurul (hadiah beday akk.Huahuahua)
2. My sis Zahidah yang sangat tabah
3. My New Friend, Sri
4. Zafira (tak pernah tag dak come ni. Hehe)
5. Sape2yang rasa
6. nak jawab
7. tag ni
8. untuk tag
9. orang lain
10. lak

5. Nak buat lah nik
:D

1 comment:

::SRISUFI:: said...

salam ein...

insyaAllah sri akan jawab tag ini...tungguuuuu...